Buku Tamu

Saya menyadari pembuatan blog / wordpress ini masih banyak memerlukan masukan-masukan dari semua pihak terutama yang berkaitan dengan isi, tata letak dan tampilan-tampilan. Untuk itu dengan senang hati kami menerima segala bentuk kritik, komentar dan saran namun tentunya yang bersifat membangun.

28 Tanggapan

  1. Hatur Nuhun Kang Suherman tos nampilkeun Web Blog di WordPress, pamugi program BERMUTU tiasa karaoskeun mangfa’atna ku sadaya peserta pelatihan. Kalayan harepan sadaya guru tiasa ningkat pangaweruhna dina sagala widang, ulah hoyong ningkat gajihna wae, sanes kitu? Nuhun pisan Kang!!!

  2. cobi muat tata cara pertemuan 9-14 supaya engke pami aya perbedaan bisa disamikeun dina ieu forum. kitu heula zuragan hatur nuhun !!!!!!

    • Eh kalah ngadamelkeun, matak dipasihan kanggo login na teh saupados pada ngeusian sok ayeuna mah ku Kang Sur abdi nuju ngadamel spj bos heula……!

  3. Bismillah………..sae pisan,abdi nuju belajar ka akang-akang ti Sumedang……………………………………(Wong Crbn)

  4. Bismillah………..sae pisan,abdi nuju belajar ka akang-akang ti Sumedang……………………………………nuhun pisan.(Wong Crbn)

  5. manawi aya nu rido, ngalebetan tata cara pertemuan 9-14 khususna anu tos pertemuan 9 ka payun. kumaha tah ……….. calana……………….. eh…… carana. hatur nuhun Kang Herman, sok atuh teraskeun ! abdi bade gegetret heula….(IZUR, CMG)

  6. Para ketua KKG yth, apabila salah tolong saya kasih jalan kluar. kata tim Monev kelas tinggi dibagi 4 kelompok (klompok BI/IPA/MAT/IPS, 1 klompok 4 orang saja. begitu juga dgn kelas rendah dibagi berdasarkan kelas 1, 2 dan 3. yang menjadikan saya bingung…. bagaimana supaya pembelajaran peserta lebih optimal. sebab, pesertanya UZUR-UZUR. dan 4 matpel harus disampaikan dgn benar. tolong………………………….. sumbang saran …………………………..!!!!!!!!!

  7. Tentang pengelompokkan benar ; Kelas Tinggi dibagi 4 kelompok berdasarkan kelompok mata pelajaran anggotanya (24:4=6 orang). Kelas Rendah dibagi 3 kelompok (Kelas I, II, III) anggotannya (24:3 = 8 orang). Jadi proses pembelajarannya setiap pertemuan dalam kelompok tersebut. Untuk membantu peran pemandu usahakan tiap kelompok ada yang dipercaya sebagai asistan atau paling tidak mampu di bidangnya.

  8. Balasan tadi jika Guru Pesertanya 48 (24 kelas bawah, 24 kelas tinggi). Jika guru pesertanya hanya 24, Kelompok Kelas Tinggi satu kelompok (12:4 = 3 orang) Kelas Bawah (12 : 3 = 4 orang)

  9. Kang Herman upami tiasa kanggo laporan SPJ supdos aya persamaan persepsi, margi nuju abdi nyanggakeun laporn k LPMP diwlerna teh kabupaten sumedang laporan pertanggung jwbn DBL lalepat.
    Pamugi tiasa dikondisikeun.
    Hatur nuhun.

    • Hatur nuhun kunjungannya. Insya Allah sementawis kanggo ngadamel SPJ berpedoman bae ka buku pedoman nu alit nu dipasihkeun waktos bintek. Manawi kapayuna uarang ngadamel sampel nu kumaha nu leresna kanggo gambaran.

      • , sumuhun juragan sae n urg sa”rengan we ngdmel sample n,,,,,,,,,…….
        Langkung sae dinu pertemuan dinten senen nyandk contoh portofolio terbaik dari klz tinggi dan klz rndah ming” 1…..
        Tank’s.

  10. Ket: bukn ming”. melainkan masing-masing….

  11. Kang … di Tomo mah tagihan teh teu siga anu aya di blog teu kumplit …. da loba teuing … kumaha nya … asal kitu … atawa bermutu

    • Nya ari kedahna mah kumplit panginten, mung masalahna di sukasari oge peserta teh kawalahan………, Duka kumaha akhirna nu jelas mh materi bermutu teh aboot pisan….

  12. Kang …. kirim conto proposal bermutu hasil urang Sukasari ….. ingin tahu ….. sanes bade niron …. bade nyamikeun…. haa.. lieur

    • proposal nu mana ? Proposal DBL atanapi contoh prposal ptk hasil bermutu?

      • Proposal dina pertemuan 11… hasil bermutu … kang da lieur kanggo pengurus … komo peserta nu tos jadul mah sok masrahkeun ari tugas anu hararese mah … wah pokona .. teu pararuguh

  13. Oh, Insya Allah ke dimuatnya…. tunggu sabar….. da di KKG G2 Manglayang oge masih pertemuan 11.

  14. saha nu bd ningal conto lpj, sok ka abdi ………abdi ge sami …….teu ……acan.

  15. punten ngiringan…. hatur nuhun ….ah informasina…..

  16. kang abi pengurus KKG gugus I cimanggung tos dikantunkn ku kasepuhan kakang prabu surmita, nyhunkn bimbinganna dina ngurus KKG. kakang prabu ge msih osok ngabimbing, mung langkung seer nu ngabimbing insya Alloh langkung sae. diantos kang

  17. kang ari studi visit ka banjar teh tgl sabaraha ?

  18. Ngiring leleson sakedap ….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: